fbpx

Toyota Auris

Date tehnice

Producător: Toyota

Tip: Auris

Model: II

An de fabricație: 2015

Capacitate cilindrică: 1798 cmc

Putere: 136 CP

Cutie de vitezei Automata CVT

Caroserie: Hatchback

Culoare: Negru

Număr de locuri: 5

Număr de uși: 4/5

Normă de poluare: Euro 5

Kilometri: 171.000 km

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Preț final cu TVA: 11.300 EURO

Dotări/opționale

Consum

Consumul de combustibil – urban 3.7 l/100 km

Consumul de combustibil – extra-urban 3.7 l/100 km

Consumul de combustibil – mixt 3.8 l/100 km

Galerie de fotografii

Informații despre model

Toyota Auris (Toyota Ōrisu) este un hatchback compact derivat din Toyota Corolla, fabricat și vândut de Toyota. Introdus în 2006, prima generație a împărțit platforma  cu, Corolla în timp ce cea de-a doua generație compactă cu cinci uși hatchback și vagon de stații numită Touring Sports utilizează platforma . Numele „Auris” se bazează pe cuvântul latin pentru „aur”, „aurum”.

Auris utilizează un motor pe benzină de 1,8 litri similar, cu motor electric și baterie pentru Prius, legat de o transmisie variabilă continuă (CVT), care utilizează în mod eficient o treaptă de viteză care schimbă în mod constant viteza.

În timp ce Toyota Prius este în competiție cu Hyundai Ioniq și Toyota C-HR luptă cu Kia Niro pentru vânzări, Auris Hybrid se adresează celor care doresc o mașină de familie „normală” cu economie de combustibil impresionantă, fără a recurge la puterea dieselului. De asemenea, promite adevăratul autovehicul cu emisii zero în zonele urbane – oricum, pentru distanțe foarte scurte.

Această limitare a distanței se datorează faptului că acesta este un hibrid „auto-încărcat”, cu o putere furnizată exclusiv de motorul pe benzină al mașinii și de sistemul de frânare regenerativă. Nu există nicio facilitate pentru încărcarea acasă – spre deosebire de versiunea hibrid plug-in a Prius-ului. Obiectivul principal al motorului electric este să vă mențină mobil în trafic fără pornire fără a utiliza benzină și să furnizați energie cu emisii zero la efectuarea manevrelor de viteză redusă, cum ar fi parcarea. Aceasta înseamnă că șoferii norocoși care suferă rareori în mâinile unor drumuri aglomerate pot avea un consum de combustibil mai apropiat de cel al unei mașini cu benzină obișnuită.

 

 

Te interesează autoturismul? Vrei să-l conduci? Scrie-ne sau contactează-ne telefonic!

+40 770 743 315

Sună-ne de luni până vineri între 8:30 și 16:30 și sâmbătă, între 9:00 și 14:00 pentru a afla detalii suplimentare.

Scroll to Top