fbpx

Cele mai bune oferte de vehicule

Despre Turismo-Hibride

Firma a luat fiinta in anul 1993, cand la sugestia unui prieten am inceput activitatea sub numele de „ TURISMO”. Datorita cererii de autoturisme, altele decat legendara Dacie 1300, vehiculele second – hand din Vestul Europei au devenit “punctul forte” al comertului, astfel incat obiectul de activitate a fost importul de masini.

Timpul a trecut ,concurenta in ce priveste comercializarea autoturismelor rulate a crescut, odata cu cresterea nivelului de trai si pretentiile cumparatorilor s-au modificat si diversificat ,astfel incat pe parcursul a 25 de ani de activitate am reusit sa multumim toti clientii care au apelat la serviciile companiei noastre.

Am consiliat, am recomandat, am achizitionat si transportat diferite autovehicule din intreaga Europa si chiar de peste ocean ,pentru clientii nostrii din Brasov si intreaga tara.

In anul 2017 societatea s-a reorganizat,am schimbat denumirea in TURISMO M.I. si ne focusam in principal pe cerinta de baza a mileniului 3,si anume reducerea poluarii provenite de la combustibili fosili.

Alternativa la acest lucru o reprezinta folosirea enrgiei regenerative ,ca si combustibil ,pe care o avem la autovehiculele hibride (benzina+electric) sau total electrice.

Revenind la situatia prezenta ,dorim ca prin importul si comercializarea de autoturisme hibrid si total electrice sa indreptam atentia consumatorilor spre un segment putin dezvoltat in tara noastra.

Astfel incat, noi o echipa tanara ,avand o experienta acumulata in trecut ,va invitam sa vizionati si sa fiti informati in cea ce priveste avantajul achizitionarii unui vehicul hibrid,care poate satisface necesitatile unei familii,atat pentru deplasarea in oras cat si pentru concedii sau deplasari in afara orasului.

Ne gasiti pe str. Turnului nr. 5 in aproprierea Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Vehiculelor ,intr-un spatiu special amenajat.

Puteti alege unul dintre vehiculele aflate in stoc,sau puteti comanda alt model.De asemenea va stam la dispozitie pentru un -Test Drive – cu masinile care va intereseaza.
 

Va asteptam cu drag, zilnic intre orele de program.
Cu stima.,

Echipa Turismo-Hibride.ro

Scroll to Top